top of page
SUGO UTRECHT - GROEI JIJ MET ONS MEE?
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond streetfood uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand. Hij wordt zo luchtig omdat hij tot wel 72 uur rijst. We beleggen de bodem met de beste ingrediënten uit Italië.

Sugo heeft restaurants in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam (2). In onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

ASSISTENT MANAGER SUGO ROTTERDAM

Voor onze locaties in Utrecht zoeken we per direct een assistent manager (4 a 5 dagen per week). In deze functie ben je samen met de manager verantwoordelijk voor de Sugo Locatie. Een ideale functie als opstap naar locatie manager! 

 

Wat ga je doen?

In deze rol ben samen met de manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de locatie. Samen verdelen jullie de taken en verantwoordelijkheden zodat alles soepel loopt. Tijdens je shift ben je eind-verantwoordelijk voor de Sugo locatie; De beleving van de gast, de tevredenheid van je team en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten.
Samen met de bedrijfsleider ben je de motivator en inspirator van het team en regel je de basis voorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc.

Deze rol van assistent manager is binnen Sugo de leerweg naar (locatie) manager. Door onze groei en groei ambitie bieden zich regelmatig nieuw kansen aan, dit omdat je manager naar de volgende locatie gaat of omdat jij gevraagd word de volgende locatie op te starten! Uitdaging genoeg dus!

Wie ben jij?

We zoeken een flexibele, doortastende assistent manager bij wie gastvrijheid uit het hart komt.  Een Sugo-manager is een echte team player, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je stelt de gast centraal en doet er alles aan om een geweldige kwaliteit en gastbeleving neer te zetten! 
Je kan goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurt en je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht. Je houdt van mooie producten en van lekker eten en hebt affiniteit met de keuken. Omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 10.00 tot 22:00 uur verwachten we flexibiliteit van je en ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken.Wat beiden wij?

Een afwisselende, uitdagende baan waarbij je het verschil kan maken. Je ‘eigen’ winkel, samen met je manager, met de bijbehorende verantwoording. Je krijg veel kans om door te groeien, zowel binnen je functie als binnen Sugo. Door onze groei zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring en 25 vakantie dagen. En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

 

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page