top of page
Sugo Utrecht.jpg

OVER SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond street food uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand. Hij wordt zo luchtig omdat hij tot wel 72 uur rijst. We belegen de bodem met de beste ingrediënten uit Italië in wel 60 verschillende smaken! Van een simpele margherita of vegan Arabiata tot meer luxe smaak combinaties met pulled chicken, truffel salami of geitenkaas met vijgen.

Sugo heeft restaurant in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (2) en sinds kort ook in Utrecht. Onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

IDEALE WERKTIJDEN - 3-5 dagen per week

OCHTEND DIENST COUNTER KEUKEN (09:00 - 15:00)

Voor Sugo Rotterdam, gelegen in hartje centrum, zoeken we collega's Counter / Bediening voor de ochtenddienst. 

 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je een belangrijke lid van het team, je staat in de counter waarbij je zowel onze producten (voor-) bereid, gasten helpt als de gerechten (af-) maakt. Een afwisselde functie en omdat we vrijwel alles vanuit onze counter doen is nooit een dag het zelfde! Omdat we met kleine dynamische teams werken zit er veel afwisseling in je werk en als je wilt ook veel verantwoording.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team members bij wie gastvrijheid uit hun hart komst!
Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om met gasten te werken en ze het naar de zin te maken

  • Is gedreven sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke lunch

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fast food, keuken, catering, bakkerij of in een winkel.

  • Je kan verantwoording nemen en vindt het leuk om zelfstandig een shift te leiden.

  • Je kan minimaal 4 dagen / avonden per week werken en vindt het geen bezwaar om in het weekend te werken


Wat beiden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Werktijden die goed te combineren zijn met andere activiteiten (09:00 - ca 14:00/15:00)

Door onze groei zijn we constant bezig met het door ontwikkelen van onze medewerkers. Hierdoor krijg je veel kans, zowel binnen je functie en locatie als binnen de Sugo groep.

Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

 

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page