top of page
Full time
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond streetfood uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand. Hij wordt zo luchtig omdat hij tot wel 72 uur rijst. We beleggen de bodem met de beste ingrediënten uit Italië.

Sugo heeft restaurants in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam (3). In onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

Pizzabakker

Voor Sugo Spijkenisse en Rotterdam Alexander zoeken we een nieuwe collega voor in onze compacte Sugo-locatie/ zeecontainer. In deze functie bereidt je onze gerechten, je helpt gasten aan de counter en bereidt de bestellingen.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team members bij wie gastvrijheid uit hun hart stroomt!

Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om gerechten te bereiden

  • Is gedreven, sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor drukke momenten

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fast food, keuken, catering, bakkerij of in een winkel

  • Je hebt er geen bezwaar tegen om in het weekend te werken en avonden.

Wat bieden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Door onze groei zijn we constant bezig met het door ontwikkelen van onze medewerkers. Hierdoor krijg je veel kans, zowel binnen je functie en locatie als binnen de Sugo groep. Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk Sugo pizza tijdens werktijd!


Sugo Delivery heeft 2 locaties in Rotterdam en Spijkenisse. Op onze locaties werken we vanuit hippe containers waarin we de pizza's bereiden en van waaruit we de pizza's aan de counter aan onze gasten verkopen en uiteraard bezorgen.

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page