top of page
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond street food uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand.

Sugo heeft restaurant in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (3) en Utrecht. Onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

SUGO Delivery: join the team!

Word bezorger bij Sugo, krijg een iPhone van de zaak en een goed salaris van 12,32 per uur!

Wat ga je doen?
Het bezorgteam is verantwoordelijk voor het bezorgen van onze gerechten bij onze gasten. Dat doen we nauwkeurig, gastvrij en doordat we met E-bikes werken is dat ook nog eens lekker snel! Mochten er even geen bestellingen zijn dan kan je je collega's helpen met all-round taken in onze locatie.

Wie ben jij?
We zoeken spontane, flexibele medewerkers die graag voor ons bezorgen;

  •  Minimaal 2 diensten per week beschikbaar ( tussen 17:00 en 21:00)

  • Je houdt van fietsen en bent lekker snel ;-)

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke avond

Wat bieden wij?
Een afwisselde baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Je wordt onderdeel van het team dat Sugo maakt tot wat het is! Natuurlijke een salaris conform de horeca CAO en natuurlijk ook Sugo pizza tijdens werktijd!

Voorwaarden

  • Salaris is afhankelijk van je leftijd, genoemde 12,32 is bij 21 jaar of ouder

  • je werkt minimaal 2 diensten per week

  • je bent minimaal 16 jaar

  • bij aanvraag krijg je een splinternieuwe Apple iPhone SE2022. Hiervoor verwachten we dat je minimaal 800 bezorgingen doet. Ga je uit dienst voordat je de 800 bezorgingen hebt gehaald, dan verrekenen we het verschil tegen 50 cent per bezorging. 

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page