top of page
Diensten tussen 09:00 - 15:00
Sugo Utrecht.jpg

OVER

SUGO

Bij Sugo maken we bijzondere pizza;  de pizza al Taglio – licht en gezond street food uit Rome. Het draait allemaal om de bodem, die moet perfect zijn. We maken de bodem volledig met de hand.

Sugo heeft restaurant in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (2) en Utrecht. Onze locaties komt een levendige mix van gasten; rustig lunchen of dineren met een Italiaans biertje, snel even lunchen voor je volgende afspraak of Sugo afhalen voor thuis het kan allemaal!

DAGDIENST Bediening/Counter

SUGO UTRECHT:  Vredenburg naast CS
SUGO EINDHOVEN: Nieuwstraat in het centrum

Voor Sugo verschillende locaties zoeken we een collega voor de dagdienst. Ben jij een (beetje) vroege vogel en zoek je een leuke baan die je goed kan combineren met andere activiteiten lees dan zeker verder!

In deze functie open je de Sugo en maakt de zaak en counter klaar voor de eerste gasten die je gastvrij ontvangt. Je kent onze producten, je kan gasten goed vertellen wat we doen en helpt ze met het maken van hun keuze. Daarnaast bereid de producten, bedient aan tafel en levert een geweldige gast belevenis. Omdat we met kleine dynamische teams werken zit er veel afwisseling in je werk en als je wilt ook ook veel verantwoording.

Wie ben jij?

We zoeken spontane, flexibele team members bij wie gastvrijheid uit hun hart komst!

Een echte Sugo-er;

  • Houdt van goed eten en mooie producten

  • Houdt ervan om met gasten te werken en ze het naar de zin te maken

  • Is gedreven sociaal vaardig en service gericht

  • Heeft oog voor kwaliteit, service en detail

  • Weet van aanpakken, je draait je hand niet om voor een drukke lunch

  • Je hebt ervaring met werken in een café, restaurant, fast food, keuken, catering, bakkerij of in een winkel.

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

  • Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Hierdoor krijg je veel kans om door te groeien, zowel binnen je functie en locatie als binnen Sugo. Door onze groei zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze medewerkers.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselde, uitdagende baan in een leuk team bij een dynamisch en groeiend bedrijf.  Werktijden waarbij je rond 09:00 kan beginnen en rond 15:00 klaar bent, deze zijn goed te combineren met een gezin of andere activiteiten.

Daarnaast een salaris conform de horeca CAO afhankelijke van kennis en ervaring. En natuurlijk onbeperkt Sugo pizza tijdens werktijd!

SUGO - JOIN THE TEAM!

SUPER SNEL SOLLICITEREN

Wil je solliciteren stuur dan je CV naar ons toe! Een korte motivatie of iets meer achtergrond over wie je bent vinden we altijd leuk om te lezen!

Stuur nu je CV naar info@sugo.nl en wie weet ben je binnenkort een Sugo-er!

bottom of page